collapse collapse
* User Info
 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
* Search

* Board Stats
  • stats Total Members: 989
  • stats Total Posts: 18365
  • stats Total Topics: 2500
  • stats Total Categories: 7
  • stats Total Boards: 35
  • stats Most Online: 1144

Author Topic: Supplies needed module  (Read 9672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline weipa

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #15 on: July 16, 2008, 05:15:14 pm »
open supplies.php search for Koopatroopa and replace it with nick of your choice

Offline kardsen

  • BeBot Apprentice
  • ***
  • Posts: 81
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #16 on: July 16, 2008, 05:54:57 pm »
I will get that removed..  Sorry guys

Offline kardsen

  • BeBot Apprentice
  • ***
  • Posts: 81
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #17 on: July 16, 2008, 05:57:59 pm »
Would it be hard to code an option to have the bot display the supplies needed in gc on a specified timer?


Vain,   I'm having some trouble with the new bot.  Once I get that ironed out I'll look into this.

Offline kardsen

  • BeBot Apprentice
  • ***
  • Posts: 81
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #18 on: July 18, 2008, 03:56:22 am »
Added Module advertisement

See first post for new supplies.phps

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #19 on: July 18, 2008, 02:35:44 pm »
Added Module advertisement

See first post for new supplies.phps

Your the man!

Offline Naghachian

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #20 on: August 13, 2008, 09:30:03 am »
Kardsen
Im having a problem loading this module, ill quote from what i posted in the support forums here. :

Hi guys, im hoping for help regarding a module that wont load.

the module i want to run is installed into botfolder\custom\modules (also tried in custom\core and in botfolder\modules with the same result)

What happens is that the bot loads, the custom module seems to load in my commandwindow and ingame i can see the module under !modules.

looks like this under !modules :
Custom_Modules
-Supplies.php - [disable]

but when i try the !supplies command it just gives me a "/tell bot !help" back

and if i try !commands the !supplies is not listed :S

the module i want to run is the "Supplies Needed" but i havent checked with the mod author yet since im guessing its likely a fault on my side that is giving me problems and not a problem with the module :D

I havent labbed any further with this since i posted, but i remember reading somewhere about sub folders for custom modules like /04 and /05

so Kardsen, if youre still reading these forums i would really appreciate a last "omfg noob just do this and your set" :D but i guess a nice reply would do just fine too

Offline viper

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: Supplies needed module
« Reply #21 on: October 05, 2008, 06:11:13 pm »
Hello there,

does anybody know how to delete 1 of the items i have added to the supplies?
Many Members have added more than 1 item with !supplies givei <Itemref> and now want to delete some of them.

 

* Recent Posts
0.8.x updates for AO by bitnykk
[June 23, 2024, 03:19:47 pm]


0.8.x updates for AoC by bitnykk
[June 23, 2024, 03:19:44 pm]


[AoC] special char for items module by bitnykk
[February 09, 2024, 09:41:18 pm]


BeBot still alive & kicking ! by bitnykk
[December 17, 2023, 12:58:44 am]


Bebot and Rasberry by bitnykk
[November 29, 2023, 11:04:14 pm]

* Who's Online
  • Dot Guests: 296
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.
* Forum Staff
bitnykk admin bitnykk
Administrator
Khalem admin Khalem
Administrator
WeZoN gmod WeZoN
Global Moderator
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal