collapse collapse
* User Info
 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
* Search

* Board Stats
  • stats Total Members: 987
  • stats Total Posts: 18341
  • stats Total Topics: 2493
  • stats Total Categories: 7
  • stats Total Boards: 33
  • stats Most Online: 500

Author Topic: NewCity module  (Read 16697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SalmonSeller

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: NewCity module
« Reply #30 on: October 18, 2010, 12:57:05 am »
I dont get it.. I installed this module, went through the settings, all ok. build all our buildings we have at guildcity and there was no errors or anything. Then, booted the guildbot as i installed other new stuff but, when i went back and checked !city and !build it has lost all build buildings ? how can this be..?

Yes, I have this issue also. None of the buildings, materials, money, etc seems to survive past the bot rebooting - it has all returned to Zero.

Any ideas?   ???

Offline Yite

  • BeBot Apprentice
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +0/-0
    • Niflheim - Crom
Re: NewCity module
« Reply #31 on: October 18, 2010, 12:26:13 pm »
you might have to drop the original city module's table
-Yite [Crom]

Offline Tsamoonia

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • The Great Ones
Re: NewCity module
« Reply #32 on: November 02, 2010, 08:17:13 pm »
whenever i use this i put in all the information.. anytime the bot is restarted... it clears the info.  i can never keep that information on what has been created and what hasnt up.  any reason?

Offline SalmonSeller

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: NewCity module
« Reply #33 on: November 04, 2010, 05:32:35 am »
whenever i use this i put in all the information.. anytime the bot is restarted... it clears the info.  i can never keep that information on what has been created and what hasnt up.  any reason?

Yeah, I'm still having this issue as well. It simply will not retain the information. I have followed the suggestions posted, but have had no success. It keeps the information initially, but as soon as the bot is restarted, it is all reset. Got me stumped.  :(

Offline SalmonSeller

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: NewCity module
« Reply #34 on: November 12, 2010, 08:38:34 am »
Re this issue, noticed this text showing in the bot boot up screen (or whatever you call it):



Not really sure what it all means of course. I know conan2 is the folder the frm files are in (I tracked that much down), and I'm guessing norbtest_city is the data table for the city info?? What the rest means though [shrug].

Any help much appreciated.

Offline Khalem

  • BeBot Founder
  • Administrator
  • ********
  • Posts: 1169
  • Karma: +0/-0
    • http://www.ancarim.com
Re: NewCity module
« Reply #35 on: November 12, 2010, 09:14:02 pm »
Try the following version SalmonSeller

NB!: This version is untested and changes the database layout slightly and should not be needed unless you suffer from the bot "forgetting" between restarts

You are getting an MySQL error 121 on creation of the table which stores the city state. From what I can gather this is caused by issues related to primary key, so I have added an autoincrementing primary key ID field to the database table which should hopefully get around that issue.
BeBot Founder and Fixer Kingpin

Offline Tsamoonia

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • The Great Ones
Re: NewCity module
« Reply #36 on: November 21, 2010, 11:25:42 pm »
ty khalem... i will try it out and let you know

Offline Tsamoonia

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • The Great Ones
Re: NewCity module
« Reply #37 on: November 21, 2010, 11:53:20 pm »
nope still doesnt save..

Offline SalmonSeller

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: NewCity module
« Reply #38 on: December 12, 2010, 10:09:46 am »
Yes, unfortunately, no improvement. I'll post a screeny of the error message asap.  :(

Offline SalmonSeller

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
Re: NewCity module
« Reply #39 on: February 26, 2011, 04:10:09 am »
Well, I finally got around to posting the current error message that spams at bot loadup. And, I have applied the previous fix, which didnt seem to change anything.



Any idea's? As noted earlier, you can put info into the city module, but after a while, presumably a restart (or roster update???) it wipes all the info. Often I don't restart it though, and it still wipes. <shrug>

Offline GaRoN

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 31
  • Karma: +0/-0
Re: NewCity module
« Reply #40 on: March 03, 2011, 05:27:11 am »
does someone have a version within the tavern 1-3 ???

 

* Recent Posts
0.7.x updates for AO by bitnykk
[June 03, 2022, 02:57:13 pm]


0.7.x updates for AoC by bitnykk
[June 03, 2022, 02:57:01 pm]


Website back up and quick status update by bitnykk
[July 30, 2021, 04:56:19 pm]


AO Bots - discord server by bitnykk
[January 31, 2021, 03:50:48 am]


AO public Raidforall by bitnykk
[January 18, 2021, 05:02:22 pm]

* Who's Online
  • Dot Guests: 15
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.
* Forum Staff
bitnykk admin bitnykk
Administrator
Khalem admin Khalem
Administrator
WeZoN gmod WeZoN
Global Moderator
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2022, SimplePortal